2014-08-08

Missa inte Gävle is

Är ni morgonpigga eller bara känner för att gå en sväng på stan, missa inte Gävle is!

Se liveframträdanden, talkshows/intervjuer, föredrag, utställningar, uppvisningar, live graffiti, skate- och BMX jam. Det kommer även bjudas på tävlingar med bl.a. unika Slayerpriser och du kan även prova GIS (Geografiskt Information System) på ett sätt som du aldrig gjort förut. Företag, föreningar, band och alla medverkande visar upp sig från sin kreativa och inspirerande sida i detta event som hålls på stortorget och Clarion hotell Winn i Gävle under fredagen den 8 och lördagen den 9 augusti klockan 11.00-14.00. 

På fredagen kan ni lyssna på bl.a:

Dregen
Med en ny soloskiva, en självbiografi och en utlovad ny skiva med Backyard Babies är Dregen aktuellare än någonsin. I en intervju ”talkshow” utfrågas Dregen om sitt liv både på och utanför scenen. Han kommer få frågor om hur hans kreativitet underhålls, växer och kommer till sin rätta. Hur livet som en av Sveriges största rockstars ser ut och sett ut? Vi ser fram emot att höra alla anekdoter från turnéer och spännande historier från Dregens liv. Dregen kommer även att signera sin bok på plats. 

Peder Andersson
Yrkeskarriären startade med att han ljög sig in backstage på en Björn Skift konsert, numera behöver inte Peder be om att få fina inbjudningar eller pass till Backstage… Vi kommer att få lyssna på en spännande föreläsning och upptäcka Peders foton på utställningen. Peder kan skryta med att ha fotat stjärnor som Kiss, Frank Zappa och Genesis. Han är mer än någonsin aktiv och plåtar musik runt om i landet och runt i världen. Musiken finns i mitt blodomlopp säger Peder.

Och kika på en rockig utställning med:
Petra Shara Stoor
Therés Stephansdotter
Peder Andersson
Emilia “Emilia Lee” Lindberg
Danne Mckenzei
Rasmus ”drn” Petersson
Johan ”Sober Joe” Östling
Lotta Ahola
Rolf Carl Werner

Läs mer om Gävle is