Bar & Servering

Ansökan till årets Getaway Rock är nu stängd! Vi vill tacka alla som har ansökt och återkommer med besked.

NU SÖKER VI SVERIGES ROCKIGASTE BARPERSONAL!

Ta chansen att uppleva Getaway Rock Festival från insidan som medarbetare i våra barer och serveringar. Vi söker personal som vill vara med och göra våra festivaler till sommarens bästa upplevelse, både för gästerna och för dig som jobbar. Vi erbjuder roliga arbetsuppgifter mitt i festivalvimlet med likasinnade kollegor - en upplevelse för livet och massor av tung musik!

 

LITE OM JOBBET

På festivalområdet finns ett antal barer och serveringar av varierande storlek. I barerna serverar vi öl, cider, vin, några enkla drinkar, läsk, vatten och snacks. Arbetsuppgifterna kan variera men främst kommer du att arbeta i kassan och serva gästerna. Eftersom det är otroligt mycket folk på festivalen kan det ibland vara rätt så stressigt och livat men aldrig tråkigt - festival helt enkelt! Det är därför en fördel om du jobbat i bar tidigare och/eller har kassavana. Intresset och inställningen är dock det viktigaste, resten lär vi dig. Arbetsdagarna kan vara långa men roliga. Blir du antagen så kommer du att få ut ett anställningsavtal samt all annan information du behöver för att jobba innan festivalen. Ditt personliga arbetsschema kommer att skickas ut några veckor innan festivalen. 


BRA ATT VETA

  • Du anställs för perioden torsdag den 6 augusti till lördag den 8 augusti och måste vara tillgänglig för arbete under de tre dagarna.
  • Du får lön för de timmar du arbetar. Lönen betalas senast ut den 25 september.
  • Som personal har du tillgång till vår crewcamping med duschar och toaletter på ett inhägnat område.
  • Resor till och från arbetet bekostar du själv. Kommer du med bil så finns det personalparkering.
  • Du måste ha fyllt 18 år för att jobba

Ta chansen till en rockig festivalupplevelse! Du ansöker här nedanför via länken. Fyll i formuläret, skriv en kort presentation om dig själv och motivera varför vi ska anställa just DIG under ”kunskaper”. Om du vill kan du även bifoga ett CV och ett personligt brev. Vi kommer börja tillsätta platserna efter Bråvalla Festival, så räkna inte med ett besked innan dess. 

Har du sökt och blivit antagen till Bråvalla och även vill jobba på Getaway? Då kan du bara skicka ett mail till oss och meddela detta, så slipper du skriva in allt igen.

Har du frågor eller funderingar, maila dessa till bar@getawayrock.se

 

PERSONUPPGIFTER

Genom att fylla i ansökan godkänner jag att FKP Scorpio Hultsfred AB behandlar mina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (1998:204 PuL). Personuppgifterna kommer enbart användas i personaladministrativt syfte.