Service på festivalen

BARER

Det finns flera barer på festivalområdet. Barerna erbjuder ett varierande sortiment.

FESTIVALBUTIK

På campingen hittar du festivalbutiken Rockmarket där allt för en lyckad festival finns att köpa. Här kan du hitta allt från brassestolar, solskydd, energidryck, godis, plåster och liggunderlag. Så saknar du något - kolla på Rockmarket!

Mer info hittar du HÄR

LADDA DIN MOBIL MED MUSIC ANGEL

Music Angel samarbetar i år med FKP Scorpio och kommer att finnas på plats med sin mobilladdartjänst på Getaway Rock Festival. MA Social Power är ett Samsungbatteri av hög kvalité med 2600 mAh som laddar din telefon när du är på väg. Batterierna är de samma som Music Angel använder i sitt nyuppstartade projekt där de jobbar för att ge skolbarn i Rwanda läslampor. Läs mer om projektet påwww.musicangelsocialpower.com 


Hur fungerar det? 
1. Köp ett fulladdat MA Social Power batteri i en av laddningsbodarna på campingen eller på festivalområdet för bara 229 kr.
2. Använd batteriet till att ladda din telefon. Glöm inte egen USB-kabel!
3. När batteriet är tomt kan du komma tillbaka och byta in det mot ett fulladdat för bara 29kr. 


Du väljer själv om du vill behålla batteriet efter festivalen. I batteripaketet ingår också en laddningskabel till själva batteriet, så att du enkelt kan ladda ditt batteri hemma. Du kan också ta med det till nästa års festival och ladda det hos Music Angel. Önskar du att lämna tillbaka det så återfår du en del av kostnaden.


Kom förbi en av bodarna under festivalen för att få veta mer om vägledningsprojektet och hur du kan hjälpa!
Önskar du att jobba frivilligt för oss (två arbetspass) mot en gratis festivalvistelse? Kontakta Sigrid på sigrid@musicangel.no.

KARTA

Kartor över festivalområde och camping kommer finnas tillgängliga här närmare festivalen. 

MEDICIN/SJUKVÅRD

Det finns en organisation på plats på festivalen som jobbar med sjukvård. De är fullt utrustade för att hantera alla situationer. Sjukvårdspersonalen är tillgänglig 24 timmar från onsdag till söndag. Det finns även ett ”första hjälpen”-tält på campingen. Sjukvårdarna har också ambulerande patruller som kan ge akut vård.

Om du eller någon annan behöver läkarvård, kan du även ta kontakt med vår övriga festivalpersonal, så hjälper de dig att komma i kontakt med rätt person.

MERCHANDISE

Det finns ett officiellt merchandise-tält placerat mellan de två största scenerna.

SOPOR

Snälla, hjälp oss att hålla festivalen ren genom att städa upp efter dig själv. Vi ber dig att inte tappa eller bränna skräp, det finns gott om sopsäckar och papperskorgar på plats.

Fria sopsäckar kommer att finnas tillgängliga på återvinningsstationer och delas ut av den personal som jobbar med sopor och patrullerar på campingplatserna. Sopsäckarna kommer även delas ut till dig när du får ditt armband vid campingentrén. Vi har infört flera av dessa åtgärder för att göra det smidigare med städningen och ännu enklare för dig.

TOALETTER OCH DUSCHAR

Det finns toaletter på både festivalområdet och campingen.

Duschar finns på en central plats på campingområdet. Duscharna är öppna dygnet runt med undantag för när de städas.

Vi ber dig att inte använda vattenposterna på campingen för att tvätta håret eller diska.

VATTEN

Det är jätteviktigt att dricka vatten – speciellt om det är varmt ute. På hela festivalområdet och campingen finns det flertal vattenstationer utplacerade. De är utmärkta på festivalkartan samt skyltade med flaggor. Vattnet är drickbart och godare vatten hittar du inte i Gävle Kommun!

Tips: Ta med en tom vattenflaska och fyll på efter behov.

VÄRDEFÖRVARING

På campingområdet finns möjlighet att lämna in sina värdesaker. Dessa värdeskåp är endast tillgängliga för de besökare som har camping biljett.