Graveyard

Graveyard

fredag 7/8

  • Facebook
  • Spotify
  • Twitter
  • YouTube

Det har gått alldeles för lång tid sen sist. Men nu återvänder Hissingens finest äntligen till Getaway. Och ni kan räkna med att de tänker göra allt som står i deras makt för att slå knock på er med hypnotiskt oemotståndligt tunggroove.

Sedan Graveyard 2011 följde upp den självbetitlade debuten med fenomenala "Hisingen Blues" och kort därefter släppte även "Lights Out" har de likt rockens korsfarare turnerat fram och tillbaka över världen. Framgång har lagts på framgång och nya fans har adderats hela tiden. Skulle det vara helt upp till publiken skulle turnén nog aldrig tagit slut. Men till sist var det ändå dags för "Hisingen Blues"/"Lights Out"-cykeln att nå sin final.

Nu håller Graveyard på och jobbar på sitt nästa album. Och i det korta vakuum som uppstod mellan turnéavslutning och kommande skivsläpp valde bandets basist att lämnade Graveyard för nya utmaningar.

Så när de möter Getawaypubliken för första gången sen 2012 kommer Graveyard att dyka upp med så väl nya formation som färskt material.